12 Ocak 2012 Perşembe

Kalıcı Göz Makyajı ile İlgili Bilgiler


Kalıcı göz makyajı kalıcı makyaj uygulamaları arasında en kısa süreli olanıdır. Kalıcı göz makyajı kozmetik alerjisi olanlar, elleri titreyenler, kirpiklerinin gür gözükmesini arzu edenler, bakışların daha net, belirgin, anlamlı olmasını isteyenler, göz düşüklüğü olanlar, gözlerinin küçüklüğünden şikayet eden kişiler için ideal bir makyaj yöntemidir. Gözlerine kalıcı makyaj yaptırmak isteyenler göz üstüne veya göz altına, yada her ikisine aynı anda makyaj yaptırabilirler. 
Göz kontürü uygulaması 15-30 dakika sürmektedir.

Kalıcı Göz makyajı Nasıl Yapılır?

Diğer kalıcı makyaj uygulamalarında olduğu gibi önce uygulama yapılacak bölgeye uyuşturucu krem sürülür ve 15-20 dakika kadar beklenilir. Daha sonra uygulama yapılacak bölge çizilir. Önemli olan çok belirgin değil, doğal görünüm sağlanmasıdır. Çizimler göz yapısına uygun olmalıdır. 

Kalıcı Makyajla Neler Yapılabilir?

Kalıcı göz makyajı ile küçük gözler büyütülebilir, büyük gözler küçültülebilir veya ayrık olan gözler birbirine daha yaklaştırılabilir. Göz altı makyajı gözlerin daha anlamlı bakmasını ve daha net bir görünüme kavuşmasını sağlar. Uygulama sonrası gerçek renk ortaya çıkmaz. İlk önce daha koyu ve belirgin bir makyaj ortaya çıkacaktır.Bir hafta veya 10 gün sonra gerçek renk ve şekil ortaya çıkacaktır. İyileşme ile birlikte daha doğal bir hal alınacaktır.

Kalıcı Makyaj Nasıl Korunmalıdır?

Uygulama sonrasında güneşli havalarda güneş gözlüğü kullanmak ve uygulama bölgesinde güneş koruyucu ürünler kullanmak makyajın daha sağlıklı, güzel görünmesini sağlayacak ve kalıcılığını arttıracaktır.
Kalıcı makyaj ile bakışlarınız da net ve anlamlı bir ifade kazanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder