12 Ocak 2012 Perşembe

Kalıcı Dudak Makyajı Hakkında

Kalıcı dudak makyajı uygulanarak ince dudaklar kalınlaştırılıyor, dudağın rengi koyulaştırılarak belirginlik kazandırılıyor, küçük gözler büyük gösterilebiliyor, asimetrik dudaklar simetrik duruma getiriliyor. Kalıcı makyaj kusurları gizleyebildiğinden kişiler için klasik makyajdan çok daha anlamlıdır.


Kalıcı makyaj cihazı iri gövdeli bir dolmakalem büyüklüğündedir. Uygulamada bu cihazın ucuna streril iğne takılıyor. Kalıcı makyaj iğneyle derinin dermis tabakasına giriliyor. Uygulama öncesi krem sürüldüğünden bu aşamada acı hissi yoktur. Boya tek bir noktaya değil, küçük vuruşlarla noktalara enjekte ediliyor.
Göz çevresinde ve dudaklarda ilk anda şişme görülüyor. Bu şişlik 24 saat içinde geçiyor. Uygulamadan sonra deri kabuk bağladığından renk daha koyu görünüyor. Kabuklar bir kaç gün içinde döküldükten sonra gerçek renk ortaya çıkıyor. Kabuklar düştükten sonra kişi günlük hayatını hiçbir kısıtlama yapmadan sürdürebiliyor.

Kalıcı dudak makyajında doğal dudak renginden yarım ton koyu bir kontür uygun olur. Bu şekilde kusurlar örtülürken, doğallığın korunması ve  dudakların ruj sürülmediği zamanlarda bile dolgun görünmesi sağlanır. 

  • Dudakta renk boşlukları veya yara izi olduğunda, kalıcı makyaj mükemmel bir kamuflaj yaratır.
  • Kalıcı dudak makyajında isteğe göre yalnızca dış hat çerçeve denilen uygulama hem çerçeve hem dudak içinin tamamını renklendirme yapılabilir. 
  • Çerçeve yapmadan yalnızca dudak renklendirme yapılabilir. 
  • Dudak renkleri çeşitli kişinin tenine gidecek renk ya da istekler doğrultusunda olur.

Dudaklara uygulanacak kalıcı makyaj dudaklarınızı daha iyi tanımlamayı, düzensiz dudak hatlarını düzeltir, ruj ve parlatıcını akmasını önler, dolgun ve çekici bir dudak yapısına sahip olmanızı sağlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder